sannetobolivia.reismee.nl

Laatste blog vanuit Bolivia!

Hallo lieve mensen,

hier even een snelle update van waar ik afgelopen week geweest ben.
Zaterdagavond, na een SUPER laatste avond te hebben gehad in Sucre, ben ik met de bus naar Copacabana gegaan. Hier heb ik de eerste dag de stad verkend en de tweede dag heb ik een eilandtour gedaan naar Isla del Sol (eiland van de zon). Dit was een supermooie tour met echt een geweldig uitzicht over het hele meer!
MAAR een dikke vette tegenvaller was dat de enige geldautomaat op het eiland kapot was en ik dus echt VEEL te weinig geld had! Gelukkig heb ik tijdens de eilandtour een heel aardig meisje uit Canada leren kennen die me het geld kon lenen. De dag erna ben ik, samen met haar, naar La Paz gegaan. Omdat ik het wat te lang vond om 8 dagen in deze stad te blijven en omdat ik een erg leuke jongen in Sucre had leren kennen, heb ik besloten om voor 3 daagjes terug te gaan naar Sucre. Na een helse busrit met eerst 2,5u vertraging door iets in de motor wat kapot was en erna een blokkade bij Potosi (waardoor ik bijna een uur met mijn tas van bijna 20 kg heb moeten lopen naar de controlepost om hier een taxi naar Sucre te pakken) ben ik eindelijk aangekomen in Sucre! Erg leuk om weer terug te zijn en iedereen weer te zien..Morgenavond vertrek ik weer terug naar La Paz, om daar nog 4 dagen te blijven. Hier ga ik 2 meisjes uit Sucre ontmoeten en gaan we onder andere de gevangenis San Pedro bezoeken, het cocamuseum en de heksenmarkt. Woensdag de 29e vlieg ik alweer terug naar Nl..veel te snel gegaan! MAAR wel veel zin om weer iedereen te zien!!

Tot in Nederland!! Liefs xxx Sanne.